‹ Atgal

Šokoladas

Daiva Dmuchovska
Paskelbta 2017-09-01
Leidykla: VšĮ Terra publica
ISBN: 9786094730269
Puslapiai: 160
Viršelis: Hardback



Šokoladas, tiksliau, kakavos pupelės, Europą pasiekė Kristupo Kolumbo dėka. Iš pradžių europiečiai nelabai žinojo, ką su jomis daryti, tačiau šiandien turbūt sunku surasti žmogų, kuris būtų visiškai abejingas iš kakavos gaminamam šokoladui ir kitiems šokoladiniams gardumynams.

Ši knyga skirta visiems šokolado mėgėjams, kuriems patinka gaminti, eksperimentuoti, smaližiauti ir vaišinti. Knygoje daugiau kaip 70 receptų – tortų, pyragaičių, įvairių desertų ir net saldainių su šokoladu.

Receptus su pagrindine sudedamąja dalimi – šokoladu – parengė Kauno kolegijos Maisto technologijos katedros vedėja dr. Ingrida Kraujutienė, Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro Konditerijos ir duonos gaminių technologijos profesijos mokytojos Janina Narbutienė ir Rasa Virginija Venterienė bei tinklaraščio www.duonosirzaidimu.lt, kelių kulinarinių knygų autorė Jurgita Vaskel.


Užsisakykite naujienas